Ons Team

Ons team bij Het Pensioen Kasteel bestaat uit ervaren professionals die gepassioneerd zijn om je te begeleiden naar een vervullend pensioen. Met een schat aan kennis en expertise staan we klaar om je te helpen bij het creëren van een betekenisvolle levensfase na je werk.

Cees Harmsen

Ik ben persoonlijk en professioneel vanaf mijn studietijd bezig met de psychologie van zelfcreatie. De Ierse schrijver George Bernard Shaw zei ooit : ‘het doel van het leven is niet om jezelf te vinden, maar om jezelf te creëren’. Die woorden zijn mijn levensmotto geworden en heb ik in de loop der jaren vertaald naar meerdere boeken, trainingen en presentaties over persoonlijke effectiviteit en professionele profilering. 

Nu verleg ik mijn focus naar werknemers, zelfstandigen en professionals die binnenkort met pensioen gaan of dat inmiddels al enige tijd zijn. 

Ik wil mijn loopbaan in de komende jaren graag met een grande finale afsluiten door mijn generatiegenoten alle tips en adviezen over persoonlijke effectiviteit mee te geven om van hun derde levensfase een prachtige periode te maken.

Rolf Rosenmöller

Het is mijn ambitie om organisaties en hun professionals te inspireren: ‘De beste versie van zichzelf in de wereld te zetten’.
Voor mij ligt hierbij de focus op het gebied van Leiderschapsontwikkeling, Teamontwikkeling en Coachen vanuit systemisch perspectief.

In de laatste fase van mijn werkzame leven gaat mijn aandacht uit naar het verzorgen trainingen en workshops voor mensen die invulling willen geven aan een veelbelovend pensioen.

De uitgangspunten van het boek ‘Het Pensioenkasteel’ en mijn 30 jarige ervaring rondom het thema Persoonlijk Leiderschap staan borg voor een frisse en inspirerende kijk op de uitdagende nieuwe periode na het werk.